Partnerschap of samenwerkingsverband met ons?

PARTNERSCHAP OF SAMENWERKINGSVERBAND

Wie zijn wij?

GamerLeague is een online gaming platform die door middel van het organiseren van toernooien gamers wereldwijd bij elkaar probeert brengen. Wij streven ernaar om als platform telkens te blijven groeien met als doel een gevestigd merk te worden binnen de gaming wereld. De belangrijkste tools die wij gebruiken om als merk steeds groter te worden zijn de social media platformen waarop we actief zijn. De twee social media platformen waarop we het meest actief zijn, zijn Instagram en TikTok. Op Instagram zitten we op bijna 15k volgers en op TikTok op bijna 50k volgers. Door middel van deze social media platformen staan wij dagelijks in contact met allerlei gamers wereldwijd. Wij zijn dan ook op zoek naar partijen die er ook naar streven om als merk te groeien en die dat willen doen door middel van een partnerschap of samenwerkingsverband. Wij geloven er namelijk in dat we samen sterker staan dan alleen en dat we elkaar moeten helpen.

 

Partnerschap social media

Momenteel werken wij samen met een Instagram pagina genaamd FUT Investments. FUT Investments is een FIFA gerelateerde Instagram pagina met bijna 180k volgers wereldwijd. We organiseren in samenwerking met FUT Investments toernooien en we delen elkaars posts op Instagram. Op deze manier steunen we elkaar en groeien we beiden iedere dag als merk. We zijn dan ook op zoek naar meerdere social media pagina’s waar we een partnerschap of samenwerkingsverband mee aan kunnen gaan. Deze samenwerking kan bestaan uit bijvoorbeeld elkaars merk of product promoten. Of elkaar helpen bij het uitbreiden van elkaars social media kanalen. Maar dit is niet het enige, vanuit onze kant zijn alle opties bespreekbaar.

 

Partnerschap toernooien

Momenteel werken wij samen met twee partijen die ons sponsoren door middel van onze free to play toernooien van een leuke prijs te voorzien. Deze partijen zijn Real Fut Card en Gamecardsdirect. In ruil daarvoor promoten wij hun merk op onze social media kanalen, hierdoor laten wij onze community kennis maken met deze merken en wij hopen hierdoor deze merken sterker en bekender te maken. Real Fut Card is een bedrijf die gepersonaliseerde FIFA kaarten verkoopt en Gamecardsdirect is een bedrijf die allerlei verschillende tegoedkaarten verkoopt. Dit zijn dus beiden bedrijven die zelf ook werkzaam zijn binnen de gaming branche. Maar ook met organisaties of personen die werkzaam zijn binnen andere branches gaan wij graag een partnerschap of samenwerkingsverband aan. Zolang we er beiden door groeien staan wij overal voor open! Je kunt als organisatie of persoon bijvoorbeeld ook door ons een toernooi laten organiseren voor je bedrijf of community.

 

Benader ons

Heeft het bovenstaande je interesse gewerkt en zou je graag met ons in contact willen komen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier of via Instagram.

 

Online Esports toernooien

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets