Online Esports toernooien

DE ONLINE ESPORTS TOERNOOIEN KOMEN TERUG!

Online Esports toernooien

GamerLeague is terug van weggeweest! De online Esports toernooien komen terug! Hierbij kan jij voor een klein bedrag meedoen aan een toernooi, waarbij jij in de prijzen kan vallen! De prijzenpot wordt samengesteld met het inschrijfgeld en uitgekeerd aan de top 3 bij ieder toernooi. GamerLeague heeft een tijd droog gestaan als het gaat om online toernooien. Dit kwam omdat er op de achtergrond werd gewerkt aan de website etc. Maar nog meer reden om uit te kijken naar onze comeback! Er komen namelijk nog nooit eerder vertoonde toernooien aan. Die wil jij zeker niet missen! Maak een account aan en kom nooit meer iets te kort.

 

Hoe gaat het in zijn werking?

Het is vrij simpel, op de toernooipagina kan jij jezelf inschrijven voor het desbetreffende online toernooi. Nadat jij je hebt ingeschreven, kan jij bij start van het Esports toernooi aansluiten bij de rest. Vanuit het toernooi kan jij precies zien welke deelnemers er nog meer meedoen. Ook zie jij natuurlijk wie jouw tegenstander is. Na iedere match vul jij jouw score in. Wanneer de scores overeenkomen, zullen deze verzilverd worden en gaat de winnaar naar de volgende ronde. Her toernooi is pas afgelopen tot dat er een top 3 bekend is.

 

Welke toernooien worden er georganiseerd?

GamerLeague zal zich vooral richten op de volgende online Esports toernooien: FIFA 21, Fortnite, Call of Duty, Rocket League, Clash of Clans en Clash Royale. Het toernooischema kan je HIER terugvinden. Schrijf je direct in voor jouw favoriete online game toernooi, voordat het vol zit. VOL=VOL. In de toekomst zal GamerLeague haar assortiment omtrent toernooien verbreden. Welke games dit zijn, kunnen wij helaas nog niet mededelen. Volg al onze socials om overal van op de hoogte te blijven. Link: @GamerLeague | Linktree

 

Ik wil graag helpen bij een toernooi, kan dit?

Dit kan zeker! Wij zijn altijd opzoek naar hulp en/of admins. Denk hierbij aan het uitdenken en uitwerken van een geheel nieuw toernooi concept en/of het helpen bij het onderhouden van een toernooi. Hiermee bedoelen wij het ondersteunen en informeren van alle deelnemers bij het desbetreffende online Esports toernooi.

Heb jij zeer veel verstand van bepaalde games dat in een toernooiverhouding gespeeld kan worden? Neem dan contact met ons op. Dit kan HIER of via Instagram

 

Online Esports toernooien

 

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets