Maak kennis met de GRATIS FIFA toernooien bij GamerLeague

GRATIS FIFA TOERNOOIEN

GRATIS FIFA TOERNOOIEN BIJ GAMERLEAGUE


Vanaf nu is het mogelijk om GRATIS FIFA toernooien te spelen bij GamerLeague. Ja je hoort het goed! De toernooien zijn volledig GRATIS. Dit is zo ontstaan, omdat GamerLeague zich wilt inzetten op het competitieve aspect van gamen. Daarnaast staat het samenbrengen van gamers centraal. De ROAD TO GLORY toernooien worden georganiseerd, zodat iedere FIFA speler zijn talent kan blijven trainen. Hierbij staat plezier centraal! De toernooien zullen wekelijks georganiseerd worden. Het aantal e-tickets dat GamerLeague beschikbaar stelt verschilt per toernooi. Ben jij benieuwd welke toernooien er momenteel in de planning staan?

 

Neem dan een HIER een kijkje!

 


BELANGRIJK


Zoals je al kon lezen, worden de gratis FIFA toernooien ook voor jullie plezier georganiseerd, daarom wil ik iedereen het volgende vriendelijk vragen: Schrijf je ALLEEN in als je 100% zeker weet dat je aanwezig bent. Zo voorkom jij dat je op de BLACKLIST terecht komt. Dit houdt in dat jij NIET meer kunt deelnemen aan de gratis toernooien die GamerLeague organiseert. Zo houden we ieder toernooi leuk voor zowel jullie als voor ons.


PRIJZEN


Bij de gratis FIFA toernooien staat het trainen, competitief gamen en plezier centraal! Er wordt dus in tegenstelling tot de overige GamerLeague toernooien geen entreeprijs gevraagd. Normaal gesproken worden de prijzen samengesteld vanuit de entreeprijzen. Vandaar dat wij helaas geen prijzen kunnen uitkeren aan de winnaars.

Ben of ken jij toevallig een bedrijf die het leuk lijkt om deze toernooien te sponsoren? Neem dan a.u.b. contact met ons op. Dit kan HIER of stuur een mail naar info@gamerleague.nl


DISCORD


Om deel te kunnen nemen aan de gratis FIFA toernooien, zal ieder zich moeten inschrijven voor onze Discord server. Hier worden veel nieuwtjes omtrent alle toernooien gedeeld. Daarnaast zijn wij druk aan het bouwen om de leukste game community van Nederland te creƫren! Dus wordt gratis lid van ons Discord kanaal!

 

Link: https://discord.gg/WH3atxncuT

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets