GamerLeague partners

GamerLeague is altijd op zoek naar krachtige samenwerkingsverbanden met verschillende bedrijven, organisaties, streamers en personen. Wij geloven er heilig in dat wij samen sterker staan dan alleen. Samen met onze partners streeft GamerLeague er naar om het grootste online gaming platform van Nederland te worden. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar opkomende talenten binnen de gaming wereld en ondersteunen wij verschillende organisaties om deze talenten aan hun organisatie te binden. Ook ondersteunen wij onze partners door middel van promoties op onze socials met als belangrijkste social media kanaal, onze Instagram pagina. Op deze pagina posten wij dagelijks allerlei leuke dingen die met gaming te maken hebben en we helpen iedereen die een betere gamer wil worden!

 

Maar dit is niet enige wat wij doen, ook bieden wij compleet verzorgde en door ons gehoste toernooien aan via ons platform. Dus ben jij benieuwd wat GamerLeague voor jouw organisatie kan betekenen of zou je graag een samenwerking met ons aan willen gaan? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, via Discord of via Instagram. Via deze kanalen zijn wij dagelijks bereikbaar!

 

 

Esports teams

FIFA Esports Teams

 

 

FUT Investments – Esports

Bij FUT Investments Esports staat professionaliteit en ontwikkeling omtrent Esports centraal. Het team is opgericht in 2021. De Esporters krijgen de juiste sturing en begeleiding om door te breken als Esporter. Het team beschikt over verschillende FIFA trainers die het vak goed beheersen.

 

Wil jij in contact komen met onze partner FUT Investments Esports? Stuur dan gerust een bericht naar het Instagram kanaal @FIFAInvestments.esports

 


 

Fortnite Esports Teams

Wil jij het eerste Fornite Esports team zijn die met GamerLeague een samenwerking aangaat? Kom dan in contact met ons via Instagram of via Discord!

Organisaties

 

Real FUT Card

Real FUT Card is gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve gepersonaliseerde FIFA Ultimate Team kaarten. De kaarten zijn heel simpel te creëren via de website van Real FUT card. Na het creëren van jouw eigen FIFA kaart wordt de kaart naar je toegestuurd. Verras nu een van je vrienden of vriendinnen met een eigen gepersonaliseerde FUT kaart of creëer natuurlijk je eigen kaart!

 

Wil jij in contact komen met onze partner Real FUT Card? Bezoek dan nu de website door HIER te klikken of bezoek HIER de Instagram pagina van Real FUT card!


 

Gamecardsdirect

Gamecardsdirect.com is de specialist in het snel en gemakkelijk leveren van allerlei verschillende giftcards met de beste service. Het assortiment van gamecardsdirect.com gaat van gamecards tot giftcards waarmee je lekker kunt gaan shoppen of waarmee je lekker een dagje erop uit kunt gaan. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu HIER jouw giftcard of doe er een aan iemand cadeau!

 

Benieuwd hoe gamecardsdirect.com te werk gaat? Check dan nu de onderstaande video!

 


Ben jij benieuwd wat GamerLeague voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil jij graag met GamerLeague samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via een van onze social media kanalen.

Social Media

Instagram

Logo Fut.Investments

FUT.Investments

FUT.Investments is op Instagram iedere dag bezig met de FIFA Ultimate Team markt. Hierdoor lopen zij altijd een stapje voor op de algemene FIFA speler. Zo weet FUT.Investments altijd als eerste welke SBC’s en welke promo’s er komen etc. Dit zorgt ervoor dat FUT.Investments speciale tips kan geven aan haar eigen community (momenteel zitten ze al 175k volgers) omtrent investeringen en allerlei andere handige weetjes omtrent FIFA. Op deze manier zorgen zij ervoor dat iedereen winst maakt op de FIFA makrt.. Daarnaast beheert FUT.Investments een goedlopende Discord server genaamd Profit+. Waar deze tips en nog veel meer nog beter uitgelegd worden.

 

Wil jij in contact komen met onze partner FUT.Investments? Dit kan door een bericht te sturen via Instagram naar @fut.investments of een mail naar info@futinvestments.nl


Facebook

Wil jij de eerste Facebookpagina zijn die met GamerLeague een samenwerking aangaat? Kom dan in contact met ons via Instagram of via Discord!


YouTube

Wil jij de eerste YouTuber/streamer zijn die met GamerLeague een samenwerking aangaat? Kom dan in contact met ons via Instagram of via Discord!

 

 

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets