FIFA 21 toernooi tussenstand RTG

FIFA 21 TOERNOOI RTG TUSSENSTAND

FIFA 21 toernooi RTG tussenstand

Er zijn nu 6 FIFA 21 toernooien georganiseerd die in het teken staan van Road to GLORY. De toernooien worden zowel voor de XBOX als de PlayStation georganiseerd. Ieder toernooi kent een winnaar die weer een stap dichter bij zijn of haar eigen FIFA Ultimate Team kaart komt. De kaarten worden gesponsord door: Specialized in personalized FUT cards. – Real Fut Card. 

 

Op deze manier willen wij iedereen op de hoogte brengen. De onderstaande spelers hebben de volgende winststreek:

 

PlayStation

  • ML-Dutch 1/5
  • SVD_Maarten 1/5
  • JoepTimmerman_fifa 1/5

 

Xbox

  • Thommerd 3/5

RTG toernooi uitleg

Het is mogelijk om GRATIS FIFA toernooien te spelen bij GamerLeague. Ja je hoort het goed! De toernooien zijn volledig GRATIS. Dit is zo ontstaan, omdat GamerLeague zich wilt inzetten op het competitieve aspect van gamen. Daarnaast staat het samenbrengen van gamers centraal.

 

De ROAD TO GLORY toernooien worden georganiseerd, zodat iedere FIFA speler zijn talent kan blijven trainen. Hierbij staat plezier centraal! De toernooien zullen wekelijks georganiseerd worden. Het aantal e-tickets dat GamerLeague beschikbaar stelt verschilt per toernooi. Ben jij benieuwd welke toernooien er momenteel in de planning staan? Bekijk ze dan HIER


Real Fut Card

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat RealFutCard.nl alle kaarten die verbonden zijn aan de RTG toernooien, zal sponsoren. Hierbij is het de bedoeling dat je 5 toernooien in totaal wint om je eerste eigen Icon kaart te verzilveren. De onderstaande afbeelding geeft inzicht op hoe het in zijn werking gaat. Uiteindelijk kan jij je eigen Moment Icon Kaart vrijspelen.. en dit volledig GRATIS!

 

Je ziet het goed, bij de vijf overwinningen ontvang jij als eerste en Icon kaart, vervolgens ontvang je bij tien en vijftien toernooiwinsten een nieuwe kaart. Bij 25 winsten ontvang jij de welverdiende moment-Icon kaart.

 

Vragen?

Heb jij nog vragen omtrent de RTG toernooien? Neem dan gerust HIER contact met ons op, of via Instagram.

 

Online Esports toernooien

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets