Hoe kan ik meedoen in een toernooi?


Ga naar de pagina “Toernooien” voor een compleet overzicht van alle aankomende toernooien. Klik op het toernooi waaraan jij wil deelnemen en betaal vervolgens de geselecteerde toernooi. Na betaling ontvang je een e-mail met de benodigde informatie of bekijk deze informatie bij “Mijn account”. 

Ik heb me ingeschreven voor een toernooi, wat nu?

Je ontvangt een mail met de benodigde instructies voor jouw toernooi. Een uur van ten voren wordt het speelschema bekend gemaakt. Dit kan je vinden bij “nieuws” en je ontvangt een mail hierover. 

Waar kan ik de poules/indeling vinden?

Deze ontvang je per mail, ook kan je de indeling vinden bij “mijn toernooien”. De poules worden altijd één uur van ten voren online gezet.

Hoe weet ik tegen welke spelers ik moet spelen?

De brackets worden ge-update na elke speelronde. De volgende tegenstander ontvang je opnieuw per mail, maar je kan dit ook vinden in dezelfde bracket die staat bij “mijn toernooien”. 

Hoe geef ik de uitslag door?

 De score kan je live doorvoeren in de bracket/indeling. Je kan alleen jouw eigen uitslag invullen.

Wat moet ik doen als het mij niet lukt om de score in te voeren?

Je kan dan direct hulp vragen bij een admin. Dit kan je doen door op “de scheidsrechter” icoon te drukken. GamerLeague zal je zo spoedig mogelijk te hulp staan. 

Wat gebeurd er als je tegenstander een valse score doorgeeft?

In deze situatie zal er een bewijsstuk van de score door GamerLeague worden gevraagd. De score moeten door beide partijen worden aangeleverd. Heeft één speler geen foto weten te maken, gaat de score automatisch naar degene met een foto. 

TIP: Je kan altijd de laatste 15 min van je wedstrijd opslaan. Hier kan je een foto nemen vanuit de score. 

Waarom zou ik geen valse score invullen om kans te maken om door te gaan?

Dit is natuurlijk niet sportief voor je tegenstander. Om dit te voorkomen krijg je Fair-play punten bij het invullen van de juiste scoren. Wanneer je genoeg punten hebt verzameld, kan je deze punten inwisselen voor een eTicket. 

Wanneer je drie keer een valse score hebt opgegeven, wordt je account verwijderd van de website. 

Moet ik belasting betalen over het gewonnen bedrag?

Nee dat hoef jij niet. GamerLeague heeft ondervonden dat alle spellen wat wij organiseren niet vallen onder de kansspelbelasting. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Wij kunnen dit alleen bij ons verzekeren en niet bij andere organisatoren.

Hoe ontvang ik het gewonnen bedrag?

Het bedrag zal gestort worden op je rekening zoals dit is aangegeven op jouw profiel.

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets