Call of Duty Warzone seizoen 2 veranderingen

CALL OF DUTY WARZONE SEIZOEN 2 VERANDERINGEN

Call of Duty Warzone seizoen 2

Call of Duty Warzone seizoen twee is al een tijdje uit. Het nieuwe seizoen brengt een hoop veranderingen met zich mee. Hier kan je denken aan de wereld Verdansk maar ook aan de wapens en bepaalde loot. Ben jij nog niet op de hoogte omtrent alle veranderingen? Dan heb jij geluk want GamerLeague heeft alle veranderingen voor jou op een rijtje gezet.

De veranderingen

 

Shipwreck- Dit is een nieuwe locatie in Verdansk! Shipwreck is het schip Vodianoy, dat we de afgelopen weken steeds dichterbij zagen komen. Het schip is gecrashed tussen Prison en Port. Een leuke toevoeging is de speciale mini-zombiemode waar jij de speciale Yellow Access Card kan verdienen.

 

De nieuwe battle pass- Na het nieuwe seizoen in Call of Duty Warzone is er natuurlijk ook een nieuwe battle pass beschikbaar. Ook hierbij kan je weer nieuwe goodies vrijspelen, denk hierbij aan: wapens, skins, stickers, blueprints, XP-tokens en COD-points. Zoals altijd kost deze battle pass weer 1000 COD-points.

 

Nieuwe wapens- In Call of Duty Warzone seizoen twee zijn er twee nieuwe wapens toegevoegd. Beide wapens kan je vrijspelen via de battle pass. De volgende twee wapens kan je vrijspelen: FARA 83 Assault Rifle (Tier 15) en de LC10 SMG (Tier 31). Er gaan geruchten rond dat er nog een derde wapen in een later stadium toegevoegd zal worden in de game. Namelijk de XC-9. Men verwacht dat dit de Skorpion EVO uit Black Ops 2 wordt.

 

Nieuwe Operator- De nieuwe Operator genaamd ‘Naga’ Vang kan je gratis unlocken via de battle pass.

 

Call of Duty Warzone

Bron: Call of Duty

 

Nieuwe locaties- Er zijn twee nieuwe bunkers in Call of Duty Warzone bijgekomen. De monumenten bij Militairy Base en Hills zijn namelijk verdwenen. Op deze twee locaties zijn er twee nieuwe raketbasissen geopend. Bij beide locaties kan je gewoon loten. Let op: er zijn ook een aantal locaties afgesloten. Namelijk de metrolijn en het ondergrondse gedeelte van Stadium.

 

Skins- Er zijn weer nieuwe skins beschikbaar in seizoen twee. Je kunt ze in de store kopen. Sommige skins kan je ook in de battle pass vrijspelen.

 

Wil jij graag meedoen aan een Warzone toernooi van GamerLeague? Bekijk dan HIER het aanbod en schrijf je direct in.

 

Online Esports toernooien

Koop hier je e-tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop hier
je e-tickets