FIFA 21 toernooien bij GamerLeague

 

HATTRICO CUP!

Een nieuwe FIFA betekent natuurlijk ook nieuwe FIFA 21 toernooien bij GamerLeague. Je hebt een tijdje niets van ons gehoord, maar we zijn weer helemaal terug van weg geweest! We trappen het nieuwe FIFA seizoen op 20 oktober om 19:00 af met een FIFA 21 Ultimate Team toernooi, dit zal in samenwerking zijn met YouTuber HATTRICO. Voor velen van jullie een bekend gezicht, voor degene die hem nog niet kennen ga deze strijder snel checken op YouTube en show hem wat liefde door hem samen naar die 5.5k abonnees te pushen! Weet jij het FIFA 21 toernooi te winnen? Dan maak jij kans op een gedeelte van de prijzenpot! Dat maar liefst €160,- is! Keiharde knaken dus! Maak je borst nat en SCHRIJF JE NU DIRECT IN!

LET OP: Het is een driedaagse toernooi. Dinsdag 20-10-2020 en woensdag 21-10-2020 zullen de groepsfases gespeeld worden. Donderdag 22-10-2020 zullen de KO rondes + finales gespeeld worden!

 

FIFA 21 toernooien

 

FIFA 21 toernooien bij GamerLeague!

 

Voor de nieuwe FIFA 21 toernooien bij GamerLeague zijn we op zoek gegaan naar manieren om de toernooien nog leuker voor jullie te maken. Wij hebben de koppen bij elkaar gestoken en zijn als een malle gaan brainstomen, dit heeft uiteindelijk geresulteerd in hogere prijzenpotten en een nog exclusievere toernooi ervaring! Voor de nieuwe prijzenpotverdeling check het kopje ‘prijzen’, bij het toernooi waar jij aan deel wilt nemen.

 

Naast de Ultimate Team FIFA 21 toernooien bij GamerLeague, zullen er ook weer andere speltypen toernooien georganiseerd gaan worden, waaronder: Seizoenen, Profclubs, 1v1, 2v2, thema-avond toernooien en nog veel meer! Ook zullen er weer Little Cups georganiseerd worden voor de snelle jongens en toernooien met 64 in plaats van 32 deelnemers voor de heavy money stackers.

 

Wij van team GamerLeague hebben in ieder geval super veel zin in een nieuw FIFA seizoen vol toffe exclusieve toernooien. Wij hopen jullie dan ook weer in groten getale aanwezig te zien bij onze toernooien! Voor meer info omtrent de nieuwste toernooien etc. check onze Instagram en hou onze site goed in de gaten!

 

PS. schrijf jij leuke gaming blogs en zou je graag eens op onze site willen shinen met een van je toffe blogs? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of slide in onze dm op Instagram.


VOLG HATTRICO OP INSTAGRAM

Instagram hattrico

 

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets