Fortnite toernooi Gemeente Aalten

Fornite toernooi Gemeente Aalten

 

 

Een tijdje terug zijn wij door de Gemeente Aalten benaderd om het Fornite toernooi Gemeente Aalten te organiseren. Het idee was om in deze tijden van de corona crisis de jongeren in de Gemeente Aalten een soort uitweg te bieden om de verveling tegen te gaan en even niet aan de vervelende zaken te denken. Dit vonden wij een zeer goed initiatief en daarom hebben we dan ook gelijk alles in gang gezet om dit te gaan realiseren.

 

In overleg met de Gemeente Aalten is er besloten om het toernooi over 2 dagen te verdelen. En uiteindelijk zijn dit zaterdag 2 mei en zondag 3 mei geworden. Het ging om een custom toernooi verdeeld over 3 rondes, tijdens iedere ronde was er een nieuwe prijs te winnen. Dit custom toernooi kon mede mogelijk gemaakt worden door de custom matchmaking key die wij als organisatie van Epic Games gekregen hebben. De prijzen werden in oplopende volgorde over de rondes verdeeld, op beide dagen kon er in de eerste ronde een VVV bon t.w.v. €5,- gewonnen worden, in de 2e ronde een VVV bon t.w.v. €12,50,- en in de 3e en alles beslissende ronde een VVV bon t.w.v. €20,-. Iedere ronde begon elke speler weer op 0, op deze manier was het voor iedereen zo eerlijk mogelijk en had iedereen even veel kans om er met een leuke prijs vandoor te gaan.

 

Dit zien we uiteindelijk ook terug in het winnaarsklassement, we zien daar dat Festive precies op het juiste moment gepiekt heeft en twee keer de 3e ronde heeft weten te winnen. Hierdoor komt de totale waarde  van de door hem gewonnen VVV bonnen op €40,-uit, het meeste van allemaal. Een andere erg goede speler die maar liefst 3 rondes heeft weten te winnen is Dragyfishy, waardoor hij er uiteindelijk vandoor is gegaan met een geldbedrag van €30,- aan VVV waardebonnen. Nu denken jullie; dit zijn toch 5 rondes? Wie heeft er dan ook nog een ronde gewonnen? Nou, degene die ook nog stiekem een ronde mee heeft weten te snoepen is Ozax. Dit heeft hem uiteindelijk een VVV bon t.w.v. 5 euro opgeleverd.

 

Wij vonden het zelf echt super leuk om dit te realiseren en onze speciale dank gaat dan ook uit naar de Gemeente Aalten voor het aanbieden van deze mooie kans om een toernooi voor hun gemeente te mogen organiseren. Ook willen wij alle deelnemers speciaal bedanken voor hun massale opkomst, op deze manier was het echt leuk om het toernooi voor de gemeente Aalten te organiseren.

 

P.S. Wil je vaker leuke jeugd/ jongeren activiteiten in de Gemeente Aalten? Wij willen graag helpen!!! Geef je ideeën door aan het Jongerenwerk van Figulus. DM op Instagram naar Jongerenwerk_Michiel of Socialwork_Steffan of Frank_Jongerenwerk.

 

Wil jij als organisatie nou zelf ook een toernooi door ons laten hosten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via de mail: info@gamerleague.nl of via Instagram: @thegamerleague

Winnerpost Fornite toernooi Gemeente Aalten

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets