Sniper tips voor Warzone

Sniper tips voor warzone

 Sniper tips voor Warzone (Call of Duty)!

Dit zijn volgens GamerLeague de beste sniper tips voor Warzone inclusief een video! Dankzij deze tips kan iedereen binnenkort zijn snipes verbeteren. Bekijk de Sniper tips in de video en oordeel zelf. Pas de sniper tips toe aan je spel en begin jezelf te verbeteren. De video is gemaakt door alrudan. Ben jij de sniper koning? Test ze tijdens onze CoD toernooien! 

Inschrijven voor een toernooi kan pas op de dag zelf, zodat bijna iedereen komt opdagen. Per duo hoeft maar 1 speler zich in te schrijven. Er zullen 32 e-tickets per toernooi beschikbaar gesteld worden, wees er snel bij want vol = vol.

 

Gebruik een Thermal Scope

 

 

Door een Thermal Scope kan je iedereen gemakkelijker zien in het veld. De Thermal Scope zorgt ervoor dat bijna iedereen d.m.v. hitte gevoeligheid sensoren zichtbaar zijn. Gebruik de thermal om tegenstanders sneller op te merken. De Thermal is de beste scope in de game voor een sniper. Wil je de video bekijken over sniper tips? Klik hier!

 

Perk: Cold-Blooded

 

Dankzij de perk Cold Blooded ben jij lastig zichtbaar voor Thermal Scopes! De kans dat mensen je positie weten, is dus een stuk kleiner dankzij deze sniper tips can Alrudan! Meer uitleg over deze perk? Bekijk de video hier! 

 

Kogel daling?

 

Sniper tips voor warzone

Wanneer dalen je kogels? Dit is allemaal terug te vinden in de video val Alrudan. Bekijk de video voor uitleg dan hier!

 

Ga HIER naar toe om alle GamerLeague toernooien te bekijken

En volg ons ook op Instagram om altijd op de hoogte te blijven omtrent GamerLeague

 

Instagram 

Facebook

 

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets