Beste wapens in Warzone volgens GamerLeague

Beste wapens in Warzone

 Beste wapens in Warzone (Call of Duty)!

Dit zijn volgens GamerLeague de beste wapens in Warzone! Wij hopen jullie van de beste wapens in Warzone te voorzien, zodat jullie er profijt uit halen tijdens toernooien en multiplayer games. Hieronder hebben wij de top 3 weergegeven die je zeker moet gebruiken tijdens een potje Warzone. Gebruik de beste wapens in Warzone en ontdek een perfecte gun die wellicht het beste bij je past. De wapens zijn al getest door de admins van GamerLeague en hieruit is een top 3 gekomen. Test de wapen tijdens een gratis toernooi van Call of Duty en wellicht val jij in de prijzen!

Inschrijven voor een toernooi kan pas op de dag zelf, zodat bijna iedereen komt opdagen. Per duo hoeft maar 1 speler zich in te schrijven. Er zullen 32 e-tickets per toernooi beschikbaar gesteld worden, wees er snel bij want vol = vol.

De Aug

Beste wapens in Warzone

De Aug is volgens GamerLeague het perfecte wapen in Warzone. De Aug heeft een stabiele aim en een grote range voor een SMG wapen. Wij raden aan om de Aug te gebruiken voor middel en kleine afstand. Voor grotere afstand zouden wij gebruik maken van de AX-50 sniper. Dit is momenteel de beste sniper in de game en makkelijk te gebruiken. Wil jij meer informatie krijgen over de Aug of de beste wapens in Warzone? Klik hier!

Grau5.56

Beste wapens in Warzone

De Grau is een dodelijke assault rifle met de beste accuracy! Als je zelf net begint met Warzone, is de grau5.56 wellicht het beste wapen in Warzone voor iedereen! Wil je meer stats over de Grau5.56 vinden? Bekijk de grauw5.5.6 in Warzone dan hier! 

PKM

LMG

De PKM is onze ogen de beste LMG in de game. Met een magazijn van 100 kogels verpulver je complete squads met één magazijn. De PKM is makkelijk te besturen, maar heeft wel een lange reload tijd. Wil je de LMG’s zien qua stats? Klik dan hier! 

Ga HIER naar toe om alle GamerLeague toernooien te bekijken

En volg ons ook op Instagram om altijd op de hoogte te blijven omtrent GamerLeague

Instagram 

Facebook

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets