Fortnite Update V6.21 – Vliegen met ballonnen!

De update is deze week met een dag vertraagd. Epic Games heeft aangegeven tegen een probleem aan te lopen, waardoor de update 24 uur later zal zijn. In onze opinie wordt het wachten beloond, aangezien we straks kunnen vliegen met ballonnen!

Fortnite update

Fortnitemares challenges

Fortnitemares zal eindigen op zondag 4 november 2018 om 18:00 Nederlandse tijd. In deze challenge is het mogelijk om in part 4 de Dark Engine Glider vrij te spelen. De glider maakt wel veel geluid, waardoor tegenstanders je makkelijker horen aankomen, maar de dark trein moet je toegevoegd hebben aan je collectie!

Ballonnen in Battle Royale

Fortnite heeft een nieuwe manier gevonden om sneaky je tegenstanders te verassen, namelijk de vliegende ballonnen. Met deze ballonnen is het mogelijk om grotere afstanden in de lucht af te leggen. Dankzij de rifts, rifts-to-go, spooky stones en ballonnen is het nu makkelijker om je te verplaatsen, zonder dat het materialen kost. De ballonnen hebben de kleur paars gekregen (Epic). De ballonnen worden gevonden per 20 en bij 6 ballonnen is het mogelijk om te vliegen. De ballonnen zijn vindbaar op de volgende plekken: Op de grond, kisten, supply drops, Llama’s en vending machines.

Items die worden verwijderd

De semi-auto sniper, guided missile en dual pistols worden verwijderd uit het spel. De wapens blijven in de gamemodus: Playground, maar zijn vanaf vandaag niet meer speelbaar in solo, duo of squads.

Explosieven update!

Explosieven zullen vanaf vandaag door muren heen knallen. 25% van de damage zal toeslaan door je muur heen, dus wees bewust van eventuele damage! Hierdoor wordt het lastiger om jezelf in te boxen, aangezien mensen clingers kunnen gooien op je buildings.

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets