V1.0: Meest voorkomende Load-Out + uitleg!

Slotindeling

Meest voorkomende Load-Out.

In deze blog gaan wij het hebben over de beste load-outs in Fortnite. Deze load-outs zijn gebaseerd op load-outs van bekende Youtubers. Iedere load-out is verschillend en hangt af van je speelstijl. Ben je een rusher, camper, 3rd party player of een ‘overall’ speler? In het overzicht hieronder zullen wij één load-out bespreken en iedere week terug te komen met een update.

 

SLOT 1 – Scar: De Scar is een wapen die je 90% van de tijd goed kan gebruiken. De Scar komt het best op zijn recht in middellange afstanden. Veel schietgevechten worden gehouden vanuit deze afstanden, vandaar dat wij de SCAR in SLOT 1 hebben gezet.

 

SLOT 2 – Heavy Shotgun: De Heavy Shotgun is volgens onze volgers, de beste shotgun op het moment. De heavy shotgun heeft de beste headshot damage van 192,5 bij legendary, waardoor je tegenstanders in 90% van de gevallen direct dood/down zijn. Ook de tijd tussen één schot is voordeliger dan bijvoorbeeld de Pump shotgun.

 

SLOT 3 – Compact SMG: Een vlotte killer. Dit wapen is momenteel het snelst en is bedoelt voor korte afstanden. De reden waarom de compact SMG op slot 3 terecht is geraakt, heeft te maken om vanuit de shotgun te wisselen naar de compact SMG of de Scar. Zo hou je twee keuzes over, namelijk: Scar voor lang/middelafstand of een korte afstand.

 

SLOT 4 – Mini shield: Dit is ‘by far’ de beste medic/shield item. Je kan er in totaal 10 meenemen en heeft hierdoor een waarden van 250 shield. In sommige gevallen zou je het kunnen ruilen voor Medic kits, wanneer je er minimaal twee kan vinden. De reden waarom wij het in slot 4 hebben gezet, heeft te maken met slot 5.

 

SLOT 5 – Heavy Sniper: Dit kan voor veel mensen als een verrassing aankomen. De sniper zou eventueel ingeruild kunnen worden voor een Bolt of een Hunting Rifle, aangezien het hier gaat om persoonlijk voorkeur. De reden waarom wij kiezen voor de Heavy, heeft te maken met de ‘no drop’ kogels en het verwoest materiaal in een enkel shot. Zo is het mogelijk om gebouwen te laten in storten of direct te swtichen naar je SCAR, die tevens sterk is voor lange afstanden. Zo ben je in de mogelijkheid direct damage te doen op je tegenstanders.

Koop je e-Tickets

Leaderboard

1

FifaAssassin16

26 win
9 lose

2825 point

2

ITz_kevino_NL

21 win
11 lose

2325 point

3

leroymiggels

12 win
4 lose

1500 point

4

Mootje-2011

20 win
6 lose

1450 point

5

Julianberg1203

13 win
1 lose

1425 point

6

davewalter01

11 win
4 lose

1375 point

Koop nu hier
je tickets